Contacts
  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White Houzz Icon

+375 29 8561035

AIRY PROJECT

What:

Apartment

Area:

90 м2

Where:

Minsk, Belarus

When:

2018 

The spacious and airy interior in a modern style for a young family with a child.

Formerly the apartment had a free layout and a quite complicated configuration. While putting into practice a new project, a spacy dwelling was formed, combining three functional zones - a transit area of the hallway, a living room, a dining room and a kitchen.


Getting into the apartment, we immediately see the dining room; as for the usual hall, it only leads to the dressing room for outerwear and to the laundry. The dining room moves on to the living room and the kitchen.

The fireplace is a focus of the day zone and both performs its direct function of a relaxation area, and visually separates the living room from the hall.

All these areas are united with the same floor covering which is wooden parquet of a warm sandy tone. The bedroom for parents with a dressing room and the children's room for a girl are isolated. 

 

The private bedroom zone is designed as a single and secluded space for the couple, where the dressing room is separated from the bedroom area with tinted glass wall, that, on the one hand, makes it separate, and on the other, visually extends the bedroom space.

The bathroom for the main bedroom appeared quite restrained and contrasted.
 
The gamma of the interior is light with some black accents. The furniture is functional, and cozy textiles are used.

As the result, they have the bright and comfortable apartment, that perfectly fits the demands of the owners: functional, stylish and roomy.